Ismael Aznar

Director general d’el Qualitat i Avaluació Ambiental de el Ministeri per a la Transició Ecològica

Membre de el Cos Superior d’Administradors Civils de l’Estat (1999), llicenciat en Dret (1996) amb especialitat en Dret Comunitari (1997). CEU San Pablo (Universitat Complutense de Madrid), Madrid (Espanya), llicenciat en Geografia i Història (2004). Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED), Madrid (Espanya)

Febrer 2020 – Actualitat. Director General de Qualitat i Avaluació Ambiental. Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic. Juliol 2018 – febrer 2020. Director de Gabinet de l’secretari d’Estat de Medi Ambient. Ministeri per a la Transició Ecològica (Madrid, Espanya).

Gener 2014 – Juliol 2018. Policy officer (Expert Nacional Destacat) responsable d’aviació i canvi climàtic. Unitat B.3. Mercats de carboni internacionals, aviació i marítim. DG d’Acció pel Clima. Comissió Europea (Brussel·les, Bèlgica).

Gener 2007 – setembre 2013. subdirector general de Comerç d’Emissions i Mecanismes de Flexibilitat. Oficina Espanyola de Canvi Climàtic. Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient (Madrid, Espanya).

Juny 2004 – desembre 2006. Assessor. Gabinet de el Secretari d’Estat d’Hisenda i Pressupostos. Ministeri d’Economia i Hisenda (Madrid, Espanya).

Juny 2003 – Maig 2004. Cap d’Àrea. Secretaria General Tècnica. Ministeri de Medi Ambient (Madrid, Espanya).

Maig 2000 – maig 2003. Cap de Servei / Cap d’Àrea per a assumptes jurídics. Direcció General de Costes. Ministeri de Medi Ambient (Madrid, Espanya).